Zamieszczone przez hotrain
Nie wiesz co kupić na prezent, zajrzyj tu a na pewno coś
Zwiń
X
-
marlena, kurde , ciężko sprostać Twoim wymaganiom :shock:
Ale konkretna z Ciebie babka , wiecz co chcesz [/quote]
Już drugi rok to samo chcę...wezmę przykład z córki i chyba ten list do Mikołaja napiszę :roll: :lol:
Zamieszczone przez oolsztyniakJa za to dostane pewnie mixer i zmywarke bo stara umarła i naprawa przewyższa jej wartość :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakZamieszczone przez marlenaZamieszczone przez oolsztyniaki jakiś robot który będzie za mnie prasował koszule .... :roll:
Z tą pralko-suszarką to dobry pomysł
Komentarz
-
-
oolsztyniak, z doświadczenia (a miałem już żonę :wink: ) nikt Ci nie uprasuje koszuli jak Ty sam. Z tym, że mnie już to przeszło i oddaję do pralni hurtem, taniej wychodzi, mój czas kosztuje więcej :lol: Prasuję tylko na specjalne okazje sam.
Takie rozwiązanie spodoba się przyszłej żonie i będziesz miał czas na inne wspólne przyjemności :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainTakie rozwiązanie spodoba się przyszłej żonie i będziesz miał czas na inne wspólne przyjemności :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez hotraina miałem już żonę
Zamieszczone przez hotrainnikt Ci nie uprasuje koszuli jak Ty sam
Moja mama robi to lepiej i szybciej ode mnie
A że wracając z pracy jade niedaleko domu rodziców , zawsze kilka jej przywioze :szeroki_usmiechByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakMoja mama robi to lepiej i szybciej ode mnie
A że wracając z pracy jade niedaleko domu rodziców , zawsze kilka jej przywioze :szeroki_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DecoZamieszczone przez hotrainoolsztyniak, z doświadczenia (a miałem już żonę :wink: ) nikt Ci nie uprasuje koszuli jak Ty sam.
Nawet bieliznę mi prasuje :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakpasożyt :lol:
Wywal ją z domu póki czas :lol:
Pracowac to wiecej ode mnie pracuje :szeroki_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroZamieszczone przez oolsztyniakpasożyt :lol:
Wywal ją z domu póki czas :lol:
Pracowac to wiecej ode mnie pracuje :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez marlena
Niektórych niewyprasowane "gryzą" :lol: <przypadek znajomych>
No prosze Was :lol: :lol:
Gacie to gacie , a jeszcze jak tu kobiecie stringi wyprasować? :lol:Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Dokladnie.
Mi nie robi roznicy czy mam prasowane gacie czy nie :twisted: Spodni tez nie lubie w kancik.
Jedynie to te koszule ... :PByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
Komentarz